Table-top

Table top -menetelmä mahdollistaa mansikan viljelyn tunnelissa niin, että marjat pysyvät puhtaina ja niiden poiminta on erittäin helppoa. Oikean poimintakorkeuden ansiosta poimintatyöstä tulee mukavampaa ja ergonomisempaa. Viljelylaatikoihin istutetaan odotuspetitaimia tai tray-taimia, jotka tuottavat tunneliolosuhteissa nopeasti runsaan ja hyvälaatuisen sadon. Kukkavarret tuetaan tuentanauhoilla. Kastelu hoidetaan yleensä tippukastelujärjestelmän avulla.  Taimet ja kasvualusta uusitaan vuosittain, ja kun viljelylaatikot puhdistetaan kuumalla höyryllä, voidaan seuraavat kasvustot perustaa niin, että vaaraa maalevintäisistä kasvitaudeista ei ole.

Autamme mielellämme mansikan tunneliviljelyn ja table top -menetelmän suunnittelussa ja käyttöönotossa. Toimitamme laadukkaat jalat, kourut sekä kaikki muut tarvittavat osat menetelmän rakenteiden perustamiseksi.

Kauttamme on saatavilla myös mansikan viljelylaatikoita, kasvualustaksi erinomaisesti soveltuvaa kookosta sekä esimerkiksi tukinauhoja mansikan kukkavarsien tuentaan. Toisin sanoen löydät valikoimistamme kaiken tarvittavan!

© 2020 Marja-Suomen Taimituotanto Oy