Myöhäislajikkeet

MYÖHÄISLAJIKKEET

Mansikkalajikkeet myöhäisen sadon tuottamiseen.

Salsa f, A+, A++ ja luomu

Kasvutavaltaan avoin, marjat on helppo poimia. Altis harmaahomeelle.

Marjat suuria ja kirkkaan punaisia, maultaan mehukkaita ja hyviä. Satoisa myöhäislajike. Marjan pinta on herkkä vaurioille, siksi soveltuu parhaiten suoramyyntiin ja itsepoimintaan.

Malwina f ja A+

Voimakaskasvuinen, suositellaan myöhäistä istutusta. Varovainen typpilannoitus. Altis tyvimädälle ja ripsiäisille.

Marjat ovat isoja, tummanpunaisia, kiinteitä ja pinnaltaan kiiltäviä. Maku on erinomainen, kun marjat poimitaan täysin kypsänä. Herkän pintansa vuoksi sopii parhaiten suoramyyntiin.

Malwinan tyyppinen koelajike 10-81-17 frigo taimia.

Faith f ja A+

Uusi, voimakaskasvuinen Goossens Flevoplantin myöhäislajike on hyvä vaihtoehto Florencelle. Lajike ei ole herkkä harmaahomeelle tai härmälle. Huolehdittava riittävästä ravinnetasosta sekä erityisesti kaliumlannoituksesta.

Marja on kirkkaanpunainen ja muodoltaan kartiomainen. Marjan laatu ja koko säilyvät hyvinä läpi koko satokauden. Marjat ovat hyvin esillä ja näin ollen ne on helppo ja nopea poimia. Sopii suoramyyntiin ja lyhyeen kauppaketjuun.

Florence f ja A+

Voimakaskasvuinen ja satoisa myöhäislajike, jonka marjat jäävät hyvin näkyviin. Sietää härmää. Tarvitsee talvisuojauksen.

Marjat ovat kirkkaan- tai tummanpunaisia, säännöllisen muotoisia ja kiiltäviä. Maku on parhaimmillaan, kun marjat poimitaan niiden saavutettua täyden värinsä. Marjan malto on kiinteä ja säilyvyys erinomainen. Suoramyyntiin ja lyhyisiin jakelukanaviin.

Magnus A, A+

Kaunis ja maukas myöhäinen!

  • Uusi myöhäinen lajike
  • Vaihtoehto Malwinalle
  • Vahvakasvuinen
  • Kauniit, hyvän makuiset ja laadukkaat marjat

Lajike kuvaus

Tämä Goossens Flevoplantin uusi numerolajike on vaihtoehto myöhäiselle Malwinalle. Sato kypsyy 10 päivää Faithin jälkeen. Marja on Malwinan tyyppinen.

Viljely

Lajike on voimakaskasvuinen ja se kannattaa istuttaa harvaan. Marjat ovat hyvin esillä ja ne on helppo poimia. Huolehdi ripsiäisten ja kärsäkkäiden seurannasta.

Sato

Tuottoisan lajikkeen marjat ovat erittäin hyvän makuisia, kiinteitä ja kirkkaan punaisia. Marjojen kauppakestävyys on erinomainen. Lajike soveltuu suoramyyntiin ja kauppaketjuun.