AgrowSer

AgrowSer tarkoittaa innovaatiota, korkeaa laatua ja ratkaisukeskeisyyttä. Me suunnittelemme, teemme ja tuotamme muovikasvihuoneita, tunneleita ja näihin tarvittavia tarvikkeita. AgrowSer on maailmanlaajuinen, ja meillä on vahva markkina-asema. Teemme rakennesuunnitelmat ja kaikki tarvittavat palvelut jokaiseen tarkoitukseen, ja katteet on optimoitu paikalliseen ympäristöön ja viljelytarpeisiin. AgrowSer on marjatunneleiden spesialisti: me suojaamme ja suunnittelemme rakennelmat hedelmä- ja marjaviljelmille. Nämä suojat on pääsääntöisesti tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muovikate on kiinnitetty tunnelirakennukseen sitä varten kehitetyllä kiinnikkeillä, jotta päällinen pysyy tiukasti paikallaan kaikissa sääolosuhteissa. Päälle tikatun verkon ansiosta sadevesi valuu kokonaan pois tunneleiden päältä, mutta päästää samalla raikkaan ilman sisään ja pitää tuholaiset poissa.

AgrowSerin lippulaiva, moniharjainen tunnelikasvihuone, on tehty samasta uusimman tekniikan materiaalista kuin moniosainen kasvihuoneemme. Tällä AgrowSerin moniharjaisella kasvihuoneella on miltei kaikki täysimitoitetun kasvihuoneen edut, mutta sen perustus ja perusidea antavat todellisen tunnelin kaikki hyödyt.

Meidän tunnelikasvihuoneessamme kourun korkeus on 3.0 m, ja sen voi tehdä kokomatkaisen kattoilmanvaihdon kanssa, jotta täydellinen kasvuympäristö voidaan saavuttaa. Tämä tunnelimalli on sarjana muutettava kokonaisuus, jonka voit koota itse tai tarvittaessa neuvojan alaisuudessa – ja tietysti kilpailukykyiseen hintaan.

AgrowSer-tunnelit on tehty ensiluokkaisista materiaaleista, ne on helppo kasata ja ne ovat todella jämäköitä. Lisäksi tunneleilla on pitkä käyttöikä, koska ne on lähtökohtaisesti erittäin hyvin suunniteltu joka yksityiskohtaa myöten ja niissä käytetään kasvihuoneidemme laadukkaita materiaaleja. Meillä ei periaatteessa ole standardia tunnelikokoa, koska teemme yksilöityjä palveluja ja mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tunneliprojekti alkaa toiveiden listauksesta ja vaatimuksista. Tämän keskustelun ja suosituksiemme pohjalta teemme sinulle suunnitelman ja tarjouksen. Meillä on suuri tavaraluettelo materiaaleista, ja siksi meillä on lyhyet tuotanto- ja lähetysaikataulut. AgrowSer on täysin itsenäinen yhtiö, ja meillä on kaikki tarvikkeet kasvihuoneisiin ja tunneleihin saatavissa yhden katon alta.

Tämä tunnelityyppi on ollut viljelijöiden suosikki jo useiden vuosien ajan. Näistä tunneleista muodostuu yhtenäinen viljelyala, sillä kaaret kiinnitetään n. 130 cm korkeisiin jalkoihin. Espanjalainen tunneli on hyvä ratkaisu varsinkin pääsatokauden tuotantoon. Se on suosittu myös sadesuojana ja varjostuksessa. Espanjalainen tunneli voidaan Environ tavoin rakentaa yksittäistunnelina.

© 2020 Marja-Suomen Taimituotanto Oy