Viljelytarvikkeet

Tuenta ja istutus

Taataksesi laadukkaan sadon, on sen kasvualusta ja elinympäristö erittäin tärkeitä. Haluamme varmistaa istutuksen onnistumisen ja mahdollisimman hyvän sadon ja siksi löydät meiltä laadukkaat tarvikkeet niin istutukseen kuin kasvuston tuentaan.

Lisätietoa tuotteista löydät alla olevan linkin kautta tai voit soittaa ja kysyä Jarmolta puh. 040 920 8120.

Katteet ja harsot

Pohjoiset olosuhteemme aiheuttavat viljelijöille omat haasteet ja siksi on tärkeää suojata kasvustoa elementeiltä. Tämän linkin kautta pääset tutustumaan meiltä saataviin laadukkaisiin katteisiin ja harsoihin.

Kasvinsuojelu

PlantoSys tarjoaa järjestelmällisen menetelmän marjojen luontaisen terveyden ylläpitämiseen

Paras tapa taata marjan terve kasvaminen on järjestelmällinen menetelmä, jossa yhdistetään tuotteita, tai näitä tuotteita käytetään tietyssä järjestyksessä. PlantoSys-tuotteita voidaan käyttää juurien (maan) tai lehtien kautta. He ovat kehittäneet täysin luontaisia tuotteita ammattiviljelijöille ja -puutarhureille. Paras suoja sadollesi on kasvin oma kestävyys. Nämä tuotteet edistävät kestävyyden kehittymistä.

Meillä Marja-Suomen Taimituotannolla on jo monen vuoden kokemus PlantoSysin kasvivahventeista ja vastaamme mielellään lisäkysymyksiin.

Mittarit

Kastelutarpeen arviointi kasvun eri vaiheissa on vaikeaa. Usein kastelu aloitetaan liian myöhään tai sitä ei ole riittävästi. Veden tarve vaihtelee jopa lohkon eri osissa esim. kun maalaji vaihtuu tai lohkon pinnanmuodoissa on suuria vaihteluita. Näillä mittareilla pystyt helposti arvioimaan veden tarpeen.

Poimintavaunut

Poimintavunut ovat tärkeä osa helpottamaan sadonkorjuuta. Ne tekevät poiminnasta nopeampaa ja ergonomisempaa.

Meidän kautta pystyt tilaamaan kahta eri mallia.

© 2020 Marja-Suomen Taimituotanto Oy