Tilaus

Odotuspetitaimet viljellään istutusta edeltävänä kesänä, joten seuraavan vuoden tilauksia voi hyvin tehdä jo heinä-elokuun aikana.

Kevään odotuspetitaimien tilaukset kannattaa aina tehdä mahdollisimman aikaisin edellisenä syksynä, jolloin voi varmistaa haluamiensa taimien ja lajikkeiden saatavuuden.

Tilauksen tai tarjouspyynnön voit toimittaa meille puhelimitse ja sähköpostilla.

Palvelemme viljelykaudella klo 6.30 – 21.00 ja muulloin klo 7.00-17.00.

Tilaukset asiakaspalvelun numerosta 040 920 4035 .

Toimitusaika

Tavoitteenamme on, että saat taimet haluttuna aikana keväällä. Voit joustavasti valita lähetysajan sääolojen ja muiden kevättöiden mukaan.

Tilauksen yhteydessä sovitaan alustava toimitusviikko. Lopullisesti toimitusaika tulee ilmoittaa viikkoa ennen toimitusta. Mikäli ison toimituserän aikataulu poikkeaa alkuperäisestä, ilmoita siitä kaksi viikkoa ennen toimitusta.

Tilausvahvistus

Lähetämme kevään toimituksista tilausvahvistuksen postitse maalis-huhtikuun aikana. Mahdolliset huomautukset tai muutokset kannattaa tehdä välittömästi.

Toimitus

Rahtilähetys

Frigo-taimet varastoidaan taimistollamme kylmäsäilytyksessä toimitukseen saakka. DB Schenker hoitaa kuljetukset koko maahan. Taimet toimitetaan yleensä yön yli kuljetuksena ja jaetaan asiakkaille seuraavan päivän aikana.

Perjantaina taimistoltamme ei lähetetä taimia. Torstain lähetyksiin liittyy myös riski, että taimet jäävät terminaaliin odottamaan maanantain jakelua. Toimitukset kannattaa ajoittaa maanantaista keskiviikkoon.

Lähetykset pakataan trukkilavoille. Taimistollamme on rahtisopimus DB Schenkerin kanssa ja taimet toimitetaan lähettäjärahtina. Rahtikulu veloitetaan kauppalaskussa.

Saate

Rahtilähetysten pakkauslistapussissa on ohjeet frigo-taimien käsittelyyn. Lue ne huolellisesti ennen istutusta.

Nouto

Taimet voidaan noutaa taimistoltamme Vehvilänsalontie 19, Suonenjoki. Katso Ajo-ohjeet yhteystiedoista.

Pyydämme että sovit noudosta puhelimitse ja varmistat taimien saatavuuden kyseiselle päivälle.

Taimistomme on avoinna arkisin klo 7.00- 15.30. Muuna aikana sopimuksen mukaan.

© 2020 Marja-Suomen Taimituotanto Oy