Meille töihin

Haemme kahta puutarha-alan tukkumyynnin ammattilaista Suonenjoen toimistolle.

Marja-Suomen Taimituotanto Oy on marjakasvien taimien tuontiin ja tuottamiseen erikoistunut yritys Suonenjoelta. Yritys myy lisäksi monipuolisesti erilaisia viljelytarvikkeita ammattiviljelijöille ympäri Suomen.

Marja-Suomen Taimituotannon toiminta jakautuu kahdelle toimialalle: muille viljelijöille yritys myy mansikan ja vadelman taimia, viljelytarvikkeita, -koneita, pakkaustarvikkeita sekä tunneleita marjan viljelyyn.

Etsimme nyt tiimiimme kahta myyntitykkiä. Työtehtävät sisältävät myynnin ja myös markkinoinnin toteuttamista. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on puutarha-alan koulutus tai se on sinulle muuta kautta tuttu, on tärkeää osata puhua samaa kieltä viljelijöiden kanssa ja antaa heille myös viljelyneuvontaa tarvittaessa.

Pärjäät meillä, kun nautit työskentelystä tiiviissä porukassa, omaat hyvät tiimityötaidot ja tulet ymmärretyksi myös englannin kielellä. Olet avoin, itseohjautuva ja iloinen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa sekä ulkomailla, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta sekä joustavuutta, sillä ammattitaidon kehittäminen koulutuksen ja messujen kautta on meille tärkeää.

Meillä pääset työskentelemään kolmen hengen ydinporukassa, kansainvälisessä työyhteisössä. Meillä kuulumiset vaihdetaan töiden lomassa ja huumorintajua riittää. Me haluamme olla alan kehityksen kärjessä, ottaa käyttöön uusia viljelytekniikoita ja tarjota näitä myös muille viljelijöille. Oma-aloitteisuus on ensisijaisen tärkeää tässä työssä ja vaikka olet osa tiimiä niin toivomme tulevilta työntekijöiltä myös valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn.

Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehitystä ja olemme pitkälle erikoistunut alan toimija. Työ meillä tarjoaa alan kansainvälisen kehityksen näköalapaikan sekä sopivasti haastavan työn myynnin ja markkinoinnin parissa, miellyttävässä ympäristössä maaseudun rauhassa, Suonenjoen ja Kuopion rajalla. Työ tapahtuu pääsääntöisesti toimistolla, mutta mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn on sovittavissa.

Haku on voimassa 15.6.2022, vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää suoraan toimitusjohtajalle Jarmo Röppäselle jarmo.roppanen@taimituotanto.net lisätietoja voi kysellä sähköpostitse tai puhelimitse 040 505 4035.

© 2020 Marja-Suomen Taimituotanto Oy