Marja-Suomen taimituotannon rivit vahvistuvat!

Meidän myyntitiimiimme on lokakuussa tullut Saara Markkanen (Agrologi amk), joka on jo monelle marjatilalliselle entuudestaan tuttu viljelypuolelta

Saara syntyi marjatilan tyttäreksi ja pääsi heti naperona jo nauttimaan suomen mahtavimmasta marjasta ihan omasta pellosta. Intohimo marjoihin alkoi kasvamaan kymmenisen vuotta sitten ja marjatilallinen hänestä tuli vuonna 2013 tehdyn sukupolvenvaihdoksen kautta.

Hieman ennen vaihdosta Saara olikin jo lähtenyt opiskelemaan maataloutta ammattikouluun. Nälkä kasvoi syödessä ja hän päätti jatkaa opintojaan ammattikorkeaan valmistuen Agrologiksi keväällä 2018.

Marjanviljelijänä Saara on oppinut pitkäjänteisyyttä, stressinsietokykyä ja viljelytekniikkaa; hän jäi kuitenkin kaipaamaan lisähaastetta marjatilanhoidon ohelle. Marja-Suomen taimituotanto taas kaipasi lisävahvistusta myyntitiimiinsä ja nämä kaksi päättivät sitten yhdistää voimansa. Tämä on antanut Saaralle kaivatun mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana.

Saaralle on erittäin tärkeä päästä jakamaan oppimaansa tietoa eteenpäin ja tehdä yhteistyötä muiden viljelijöiden kanssa. Saaraan voit olla yhteydessä myynnin, toimituksen, laskutuksen ja viljelyneuvonnan puitteissa.

Saara odottaa innolla yhteydenottoasi!

saara.markkanen@taimituotanto.net

040 596 6363

_______________________________________________________________