Lähtövalmistelut Lepaan Puutarha-, viher- ja kiinteistöalan näyttelyyn loppusuoralla

 

Lepaan Puutarha- viher- ja kiinteistöalan näyttelyn lähtövalmistelut käyvät kiivaina Marja-Suomen Taimituotannon tiloissa ja pihamaalla. Näyttelytarvikkeita ja esitteitä on kasattu jo viime viikon lopulta saakka ja näyttelyesitteitä on viimeistelty. tarvikkeita-lepaalle-2017Koneiden ja tarvikkeiden pakkaaminen kuorma-autoon alkaa pian olla loppusuoralla ja näyttelyosaston kasaaminen on seuraava vaihe valmisteluissa.

Näyttelyosastollamme (U120) on jaettavana kokemuksia tämän vuoden alkukauden mansikan koeviljelyistämme, mansikan taimista, tunneleista ja tunneliviljelystä sekä mansikan että vadelman osalta. Kuulemme myös mielellämme kokemuksia ja palautteita näiltä osin.

Nähtävillä on myös Lyyti -istutuskone mansikantaimille ja Carraro-spray ruiskutuskone. Tule paikan päälle tutustumaan koneisiin ja kuulemaan lisää niiden ominaisuuksista.

Lisäksi pääset tutustumaan tarvikevalikoimaamme. Mukana on mm. tunneliviljelytarvikkeita mansikan ja vadelman viljelyyn, marjalaatikoita ja -rasioita sekä uusi poimintavaunumme.

Nähdään osastollamme U120.