Kasvustartti Webinaari

11.6.20 järjestimme kasvustartti webinaarin yhdessä Marjaosaamiskeskuksen kanssa. Tässä kohtaa sesonkia teistä kaikki ovat kovin kiireisiä, joten ette ehkä päässeet osallistumaan itse tapahtumaan. Siksi halusimme tiivistää teille webinaarin informaation. Jos teille nousee kysyttävää, niin laittakaa meille sähköpostia osoitteeseen:

asiakaspalvelu@taimituotanto.net

Järjestäjien lisäksi luentoja piti Rapo BV, Fresh forward marketing BV, PlantoSys,
Berner Oy, Biotus Oy, Kekkilä ja Suonenjoen seudun marjanviljelijät yhdistys.

Saimme kuulla mm. kastelusta, tunnelimuovin turvallisesta nostamisesta, Savolaisista satotaimista, Rapo taimiston toiminnasta sekä Fresh Forwardin uudesta Verdi lajikkeesta.

Verdi                           

Verdi on kehitetty eritoten avomaaviljelyyn. Lajike on hyvin vastustuskykyinen, joten se sopii istutettavaksi, myös pitkään viljeltyyn maahan.

PlantoSys kertoi meille toiminnastaan sekä tuotteistaan: SalicylPure, SilicaPower, ArgicinPlus ja Nutricin. Kyseessä ovat luontaisesti kasveja vahventavat tuotteet, jotka jo monessa Euroopan maassa hyväksytään luomutuotteiden kasvatuksessa.  Tästä PlantoSysin esitelmä videosta pääset tutustumaan heidän tuotteisiin paremmin:

Meiltä pystyt ostamaan PlantoSysin tuotteita ja neuvomme mielellään niiden käytössä. Meillä on jatkuvassa käytössä SilicaPower ja SalicylPure.

Saimme myös kuulla Berneriltä heidän uudesta Danitron-tuotteesta ja Biotukselta tunnelimansikoiden tuholaistorjunnasta. Kekkilä kertoi siitä miten he ovat yhdistäneet voimat Hollantilaisen BVB Substrates B.V.:n kanssa, täten muodostaen Euroopan johtavan ja monipuolisimman ammattiviljely- ja harrastajapuutarha-alan toimijan.

Omassa osuudessa kerroimme uusista lajikkeista, tunneleista ja tunneliviljelystä ja näytimme tämän juuri valmistuneen videon, tämänhetkisistä tapahtumista meidän tilallamme. Videolla esittelemme tunnelivaihtoehtoja, kuten uutta AgrowSer esikasvatustunneliamme. Ja puhumme meillä tänä vuonna kasvatuksessa olevista lajikkeista ja niiden tuennasta.

Jos video ei latautunut kunnolla itse tapahtuman aikana tai et ole päässyt sitä näkemään, niin tässä se kaikille uudelleen.